20 års jubilæum!


Kære Medlemmer

Motionsklubben OUH fylder 20 år her i 2015.
Det har bestyrelsen valgt at fejre med flere forskellige tiltag og arrangementer gemmen året.

Det første tiltag er lanceringen af en ny hjemmeside.
Med det nye design har vi moderniseret hjemmesiden og gjort den mere brugervenlig.

Op til den nye efterårssæson vil det blive opsat et pulssystem til holdtræning – Activio – hvor det er muligt at følge pulsen under træningspasset via en storskærm.

D. 8. august, sidste lørdag i børnenes skoleferie, har vi planlagt et familiearrangement for medlemmer på Odense fjord, hvor det er muligt at afprøve ens færdigheder i tur- og havkajakker. Arrangementet foregår ved Odense kajakklub, der stiller udstyr til rådighed. Motionsklubben står for forplejningen under arrangementet med sandwich og drikkevare.

Nye medlemmer er altid velkommen i Motionsklubben OUH og i år har vi valgt at lancer en kampagne der involver allerede eksisterende medlemmer.

Skaf et nyt medlem og få en lækker træningstrøje til en værdi på 199,- kr. Det eksisterende medlem får en træningstrøje af mærket Craft og det nye medlem får gratis indmeldelse til en værdi på 100,- Denne kampagne er rettet mod alle medlemsskaber såsom familie, ansatte og studerende.

“Skaf et nyt medlem”-kampagnen komme til at løbe fra d.1. septembr og til d. 1. oktober.

D. 14. november afholder Motionsklubben OUH et efterårs Wellnessarrangement i Bolbrosvømmehal, hvor åbningstiderne er forlænget med en timer. Rundt i hallen står vores massører klar til at massager. Motionsklubben OUH er vært med lidt godt til ganen og halsen

Derudover holder vi stadig vores medlemsfest med musik og underholdning i OB´s festlokaler og som optakt et fodstævne i OB-hallen på kunstgræs. Medlemsfesten afholdes d. 31. oktober.

Juleafslutning i svømmehallen d.12. december for alle svømmer og deres børn. Julemanden har i år lovet at kikke forbi og dele godtepose ud til alle børnene.

Nærmere oplysninger om de forskellige arrangementer og tilmeldinger vil bliver opsat i klubben på vores info-tavler og på den nye hjemmeside.

Tilmelding vil efterfølgende kunne ske til receptionen i Motionsklubben OUH.

På vegne af bestyrelsen

Bestyrelsesformand
Kenneth Poulsen