Løbehold


1Onsdag d. 30. marts starter vi løbehold op for både begyndere og øvede!

Begyndere: Hver onsdag kl. 15.15.
Øvede: Hver onsdag kl. 16.15.

Deltagelse kræver forhåndsbooking ligesom alle vores andre hold.

Begynder løbehold:
Dette hold er for nybegyndere og motionister, som gerne vil løbe 5 km i et roligt tempo. Vi varmer leddene op og løber stille og roligt afsted, primært på stier. Vi holder pauser og går med jævne mellemrum, når behovet er for det. Alle kan være med. Sørg for at være hydreret inden start. Medbring løbesko og tøj til vejret.

Øvet løbehold:
På dette hold løber vi ture fra 5 – 10 km i et jævnt tempo. Vi varmer leddene op og løber afsted, primært på stier. Intervalløb og andre udfordringer kan forekomme :-). Sørg for at være hydreret inden start. Medbring løbesko og tøj til vejret.