Valg af stand-up komiker til medlemsjulefrokost


1Datoen for årets medlemsjulefrokost er nu lagt fast. Det bliver lørdag d. 29. oktober 2016. Det foregår som altid i OB’s festlokale i Ådalen.

Igen i år vil vi booke en stand-up komiker, der kan underholde os efter spisning. For at ramme medlemmernes smag bedst muligt, vil vi i år lave en afstemning, hvor I kan vælge mellem tre stand-up komikere. Vi vil så booke den komiker, der modtager flest stemmer, hvis vedkommende stadig er til rådighed, når afstemningen er afsluttet. Pt er alle tre komikere naturligvis ledige på datoen.

Afstemningen foregår online. Det er meget simpelt at deltage – Man klikker bare på følgende link, skriver sit navn og medlemsnummer og vælger sin favorit:

Stem på stand-up komiker her!

En stemme er kun gyldig, hvis man skriver både navn og medlemsnummer i feltet, så vi kan kontrollere, at man har et aktivt medlemskab i Motionsklubben. (Hvis man ikke kender sit medlemsnummer, kan det findes under medlemsoplysninger, når man logger ind i holdbookingsystemet.)

Afstemningen slutter d. 5. juni.