Nyt Biking-hold


På opfordring fra medlemmerne har vi uddannet en ny Biking-instruktør, Helene, der fra næste uge starter Biking op om tirsdagen kl. 15.45.

Da Helene er helt nyuddannet, har hun ikke fra starten den erfaring, vi normalt forlanger af vores instruktører. Derfor fungerer holdet i den første periode som hendes ‘eksamen’, hvor hun skal øve sig på instruktørrollen over for jer medlemmer. Vi håber derfor, at I medlemmer vil være med til at dygtiggøre Helene med feedback fra hendes timer, både med konstruktiv ris som ros, så hun løbende kan udbygge sine kvalifikationer ud over de faglige kompetencer, som hun naturligvis har med sig fra uddannelsen.

Helene har udvist et glimrende potentiale hele vejen igennem sin uddannelse som Biking-instruktør, så vi glæder os til at få hende i gang i næste uge. Kom frisk og vær med til at give hende en varm velkomst i sadlen i Motionsklubben.

Holdet er oppe til booking i systemet.