Bowling starter op


Søndag d. 23. september starter vi bowling med Motionsklubben.

Bowling er et familietilbud, hvor man gratis kan medbringe 3 familiemedlemmer fra husstanden til en times bowling om søndagen kl. 14.00 til 15.00 i Odense Bowlinghal på Møllemarksvej. Den eneste egenudgift er leje af bowlingsko.

Tilbuddet kører udvalgte søndage i vinterhalvåret. Se oversigten her.

Da der er begrænsede baner til rådighed, skal deltagelse bookes via vores bookingsystem på lige fod med vores andre hold. Når man har booket en plads, må man medbringe op til 3 familiemedlemmer fra husstanden. Husk at medbringe sygesikringskort på alle, så vi kan kontrollere bopæl. Uden sygesikringskort er der ingen adgang.

Vi afslutter bowlingsæsonen med et bowlingstævne søndag d. 28/4 kl. 14.00-16.00.

God fornøjelse!