Kajakarrangement med MOUH


Igen i år inviterer Motionsklubben OUH alle sine medlemmer med ud og sejle i kajak. I år tager vi ud til kajakklubben lørdag d. 14 august kl. 10, hvor kajakklubben stiller med instruktører som er med os ude på vandet – så vi er alle (unge som gamle) i gode hænder. 

  • Der er omklædningsrum i kajakklubben, så det er muligt at klæde om og komme i bad i forbindelse med arrangementet. 
  • Der vil blive stillet våddragter og redningsveste til rådighed.
  • MOUH sørger for frokost og drikkelse til alle deltagere. 
  • OBS:MAN SKAL KUNNE SVØMME FOR AT DELTAGE I ARRANGEMENTET.

Tilmelding sker via Flexybox på vores hjemmeside. Ud over dette skal der sendes en mail til mouh@mail.dk med antal tilmeldte fra hustanden. Sidste tilmeldingsfrist er d. 9. august kl. 18:00. Vi har brug for at vide antal deltagere, da det har indflydelse på hvor mange instruktører kajakklubben skal stille med samt hvor mange vi skal købe frokost til. 

Har man spørgsmål angående eventet er man meget velkommen til at kontakte receptionen på mouh@mail.dk eller på tlf. 61130074. Ligeledes kan man henvende spørgsmål direkte til daglig leder Emilie Nørbæk på tlf. 60382974.

Vi mødes ved Odense Kajakklub på Østre Kanalvej 12, 5000 Odense C.