MOUH-cup og medlemsjulefrokost


Michael SchøtLørdag d. 29. oktober afholder vi vores årlige indendørs fodboldturnering og medlemsjulefrokost med standup fra Michael Schøt. Begge dele finder sted i OB’s bygninger i Ådalen. MOUH-CUP er for alle ansatte og studerende på OUH uanset medlemskab i Motionsklubben. Turneringen afvikles kl. 13.00 – 17.00. Vi spiller mix-hold med 4 spillere på banen, hvoraf min. 1 skal være pige. Der må være max. 3 udskiftere pr. hold. Vi spiller om gode præmier til vinderne samt bonuspræmier undervejs. Efter turneringen kan man gå direkte fra badet til fest, hvis man er medlem i Motionsklubben.

Medlemsjulefrokosten kræver medlemskab af Motionsklubben (fitnessmedlemskab) og koster 100,-. Festen kører kl. 17.30 – 02.00. Med i prisen er: Velkomstdrink, lækker julebuffet, snaps på bordene, standup med Michael Schøt samt live band og DJ. Bartendere leverer BILLIG drikkelse hele aftenen og natten. Der er begrænsede pladser, så først til mølle-princippet er gældende.
Man kan sagtens deltage i det ene arrangement uden også at deltage i det andet. Vi opfordrer dog til, at man deltager i begge dele og får hele oplevelsen med.
Tilmelding foregår ved receptionen i Motionsklubben. For mere info kan receptionen kontaktes.