Genåbning af Facebook


Kære medlemmer

Motionsklubben OUH åbner nu sin Facebook, som klubben bl.a. vil benytte til markedsføring af aktiviteter og events for medlemmer og ansatte på OUH. På Facebook-siden vil vi gerne i dialog med medlemmer/ansatte og svare på generelle spørgsmål.
Derudover deler vi billeder, gode historier, og nyheder fra MOUH.

Vores spilleregler er lige til og er uarbejdet med tanke på, at der skal være plads til os alle.

  • Vi bestræber os på at svare så hurtig, vi kan.
  • Skriv pænt og respektfuldt til andre. Vi anerkender forskellige holdninger, men vi accepterer ikke mobning og ytringer, som krænker andre mennesker eller som opfordrer til vold, trusler, racisme og ulovligheder af nogen slags.
  • Kom gerne med ris eller ros, men gør det på en konstruktiv måde og hold altid en god tone.
    Vi accepterer ikke kommentarer og indlæg, der bevidst går efter at afspore indholdet i vores opslag for provokationens skyld (“trolls”).
  • Vi kan se os nødsaget til at slette beskeder og i sidste ende blokere personer, som ikke overholder vores retningslinjer. Vi håber, at I alle vil hjælpe til med at håndhæve reglerne, så dette ikke bliver nødvendigt. Læs i øvrigt også Facebooks egne regler for god opførelse på https://www.facebook.com/communitystandards/

På vegne af Motionsklubben OUHs bestyrelse
Bestyrelsesformand
Kenneth K. Poulsen