Genåbnings uge 2


Kære alle

Første uge af genåbningen er gået rigtig godt og de af Jer, som har været forbi har været rigtig dygtige til at følge retningslinjerne. På baggrund af dette samt den feedback vi har fået, starter vi derfor genåbningens uge 2 med lidt ændringer. Centeret vil fra mandag morgen igen være åbent 24/7, bookingen af fitnesshold vil kun være nødvendigt i tidsrummet kl. 14:00 – 18:15. Resten af dagen er fri, men vi håber i vil respektere at der stadig ikke må være mere end 30 i centeret af gangen.

Vi vil lige så stille indfase de klassiske hold igen, så disse kan nu igen begynde at findes på holdplanen. Formiddagshold vil finde sted i holdsalen som normalt, mens eftermiddagshold vil blive flyttet til de udendørs områder der er omkring klinikbygningen.

Sauna og bad vil fortsat være lukket i en periode. Vi opfordrer på det kraftigste til at I stadig viser hensyn og følger retningslinjerne, så vi ikke er nødt til at trække den yderligere åbning tilbage.

Rigtig god træning!