Motionsklubben OUH

Vi bevæger OUH

Radiologisk afdeling Hjertemedicinsk afdeling Reumatologisk afdeling FAM Øjenafdeling Farmakologi KBF KGA OPEN Endokrinologisk afdeling Sterilcentralen Svendborg Sygehus Neurokirurgisk afdeling Plastkirurgisk afdeling Ortopædkirurgisk afdeling Nyremedicinsk afdeling Sygehusapotek Fyn Rengøring og Hospitalsservice RHS Logistik afdeling Bygningsdrift og -service BDS Infektionsmedicinsk afdeling Onkologisk afdeling Idrætsmedicinsk afdeling Medicinstuderende på SDU Respirationscenter Syd HCA Børnehospital Ortopædkirugisk afdeling Nyt OUH Klinisk Biokemi Klinisk IT Høreklinikken Klinisk Patologi Hospitalskøkkenet træner her

Motionsklubben OUH er mere end bare et klassisk fitnesscenter. Vi arbejder for at bevare den fysiske- og psykiske velvære, samt fremme sundheden blandt sygehuspersonalet. Derfor har vi en bred pallette af tilbud, som dækker fra almindelig træning i motionscentret, over aktiviteter for familien, hen til sundhedsprojekter, som vi kører på afdelingerne. 

Fitness-medlemskab

All-inclusive
kr 119 Om måneden
 • 24 timers fitness
 • Holdtræning
 • Eksterne aktiviteter
 • Kaffe og sauna
mouh
vores filosofi

Mere end et Fitnesscenter siden 1995

Siden sin oprettelse, har Motionsklubben OUHs mål været at tilbyde en bred vifte aktiviteter indenfor fitness, sport og fællesskab. Over 25 år senere tror vi på, at vi har skabt et velfungerende og støttende miljø der tager hånd om mental og fysisk sundhed blandt vores medlemmer og som gavner dem i deres liv og arbejde. Vores fokus ligger på skadesforebyggelse, velvære, fællesskab, individuelle løsninger og plads til familien. Vi har forståelse for forskellighederne blandt vores medlemmer og forsøger gennem en bred vifte af tilbud at imødekomme den enkeltes behov. Vores udbud dækker aktiviteter spændende fra traditionel fitness til eksterne aktiviteter, massage og meget mere.

Hvad sker der i klubben?

Der sker mange ting i Motionsklubben OUH hver uge. Vi prøver at holde alle vores medlemmer opdateret ved at slå nyheder op i denne sektion og i vores blog. Her vil beskeder omkring ændringer, aktiviteter og arrangementer i fremtiden blive annonceret.

Vi har ligeledes en Facebook gruppe, hvor mange af de mindre hverdagsnyheder og akutte beskeder bliver slået op. Derfor kan man med fordel også følge vores side. Så er man sikker på at være opdateret.  

Events in June 2024

 • - MOUH Sommerferie
  MOUH Sommerferie

  MOUH Sommerferie


  24. June 2024

Events in June 2024

 • - MOUH Sommerferie
  MOUH Sommerferie

  MOUH Sommerferie


  24. June 2024

Motion i Fælleskab

Aktivitetsplan

Som forening lægger vi meget vægt på fællesskabet i klubben. Derfor afholder vi også en del andre arrangementer i løbet af året, hvor man kan møde de mange medlemmer af klubben i lidt andre rammer. 

Nyhedsbrev

I vores månedlige nyhedsbrev kan du læse seneste nyt for klubben. Nyhedsbrevet indeholder information om kommende begivenheder, konkurrencer m.m. samt en opdatering på hvad der er sket i klubben den sidste måned. Tilmeld dig nyhedsbrevet via linket til højre

Text for pop up