Afsnit Svendborg

øget velvære for

OUH Svendborg Sygehus

MOUH har en afdeling på Svendborg sygehus, hvor der ikke er fitnesscenter, men er massageordning og løbende holdtræning som f.eks. yoga. Da MOUH ikke tilbyder hele spektret af tjenester i Svendborg, er der ikke en fast kontingent pris. Du kan melde dig ind i massageordningen, hvor oprettelsen koster 100 kr. og hvis Du er interesseret i vores hold, kan der købes et klippekort med 10 klip for 400 kr. Skulle man ønske at deltage i nogle af de eksterne aktiviteter som vi har i Odense, som f.eks. svømning om lørdagen hvor man kan tage tre familiemedlemmer med gratis, kan man også oprette et klassisk fitnessmedlemskab for 119 kr. om måneden. Følg med i Svendborg-afdelingens udvikling her, for ikke at gå glip af nogle af de voksende og nye tilbud.

Marianne

Larsen

Yoga

På yoga guider Marianne dig gennem en time, hvor du gennem bevægelse og fokus på vejrtrækning kommer tættere på din krop. Vi arbejder med afspænding, styrke og mindfulness.

Massage

Professionelle massører, som hjælper dig med at lindre smerter eller bare slappe af.

OUH Svendborg

Bliv Medlem i afsnit svendborg

OBS.! Udfyld venligst hvilken afdeling du er ansat på. Hvis du er studerende, skriv "Studerende". Hvis du er familie til et medlem, skriv "Familie".

Text for pop up