Vi Tilbyder

Vi tilbyder fitness i mange former. Lige meget om du ønsker at træne alene eller på hold – inde eller ude.

En Forening med diversitet

Sundhed og trivsel kommer i mange former, hvilket vi forsøger at afspejle med vores store portefølje.

Vi er en klub med fuld fokus på vores medlemmers sundhed, hvorfor det er vores primære opgave at tilbyde mere end et normalt fitnesscenter. Vi ved, at alle motiveres af noget forskelligt, når det kommer til at leve sundt. Nogle foretrækker at træne alene – andre på hold. Nogle foretrækker den klassiske fitness med håndvægte og maskiner, mens andre elsker stemningen og intensiteten på en holdtime. Andre igen kan slet ikke finde motivationen i et fitnesscenter. Derfor tilbyder vi også andre aktiviteter end blot fitness, hold og personlig træning. Som medlem hos MOUH har man også adgang til at booke tennis, badminton og squash. Vi tilbyder ydermere massage med professionelle massører, hvor man kan booke tid hvis man har behov. Vi er ikke blot en klub for den enkelte, men en klub med tilbud til hele familien, hvorfor vi også inviterer vores medlemmer og deres familie med til aktiviteter som minigolf, kajak, svømning og bowling.

Open Gym

Styrke- og kredsløbs-træning tilgængeligt 24/7, så du kan opnå dine mål. Mulighed for prøvetræning.

Holdtræning

Træninger guidet af vores dygtige og uddannede personale.
Holdtyper for enhver.

Personlig træning

Nå dine individuelle mål med hjælp fra vores uddannede trænere.

Sundheds fremme

Boost sundheden på din afdeling med hjælp fra vores sundhedsunderviser.

Aktiviteter

Fuld adgang til alle vores eksterne aktiviteter - både ugentlige og specielle begivenheder.

Massage

Professionelle massører, som hjælper dig med at lindre smerter eller bare slappe af.

ingen undskyldninger med døgnåbning

Open Gym

Opnå dine mål i vores motionscenter. Er du ny i træning eller har du brug for en genopfriskning, kan du booke en gratis instruktørtime med en af vores uddannede redskabsinstruktører. Vedkommende vil introducere dig til centeret og hvis ønsket også udarbejde et personligt træningsprogram.  

Vores center har åbent hele døgnet, for at tilgodese de mange forskellige vagtlag på sygehuset. 

Stærkere i fællesskab

Holdtræning

Finder du også din motivation ved at træne sammen med andre? På vores mange forskellige hold har du rig mulighed for at træne med dine kollegaer, hvor uddannede instruktører sørger for en udfordrende og sjov træning. 

Hold vi tilbyder

Styrke, rytme eller rekreation? Her finder du et hold, der passer dig. Læs mere om vores hold og de instruktører, som underviser herunder. Betingelser for holddeltagelse finder du her.

med Matilde

Stram Op

Stram Op er for alle, som er interesseret i at forbedre muskelstyrke og -udholdenhed samt få strammet hele kroppen op. Med brug at vægte træner vi kroppens store muskelgrupper som ben, baller, ryg, bryst og mave.

StepTræning
Med Marie

Step fitness

På holdet steppes der på en stepbænk til glad musik. Både konditionen og koordineringsevnen stimuleres i løbet af timen med garanti for høj puls og sved på panden!

med Matilde og Mie

Cirkeltræning

På holdet er der fokus på funktionel træning, hvor både din styrke, koordination og dit kredsløb vil blive udfordret. Der arbejdes primært med kettlebell- og kropsvægtøvelser. Holdet kører både inden- og udendørs.

med Rosa, Nanna, Liza og marianne

Yoga / flow yoga

På vores yogahold guider vores dygtige instruktører dig gennem en time, hvor du gennem bevægelse og fokus på vejrtrækning kommer tættere på din krop. På vores yogahold arbejdes der både med afspænding, styrke og mindfulness. 

med marianne

pilates

Vores pilateshold byder på træning, som er med til at styrke core samt forbedre smidighed og stabilitet i hele kroppen. 

med marianne

Boldhold

På dette hold er der garanti for højt humør og sjov samtidig med, at man bliver udfordret på balancen og styrken.

med Matilde, Mie og SARA

Ryghold

Holdet har fokus på smidighed og styrke af øvre og nedre ryg samt mave, baller og lår. Rygholdet er velegnet både til dem, som oplever udfordringer med ryggen og til dem, som blot vil sørge for at holde sin ryg stærk.

Fokus på dine Mål

Personlig træning

Er din almindelige træning gået i stå? Ønsker du at træne op til noget specifikt, men mangler faglig støtte? Eller har du lige brug for et lille skub for at komme i gang med en sundere livsstil? Så kan et forløb med vores personlige træner være vejen frem for dig! Køb et forløb med 10 træninger og en samtale for 2800 kr.

Kom i gang på arbejdspladsen

sundhedsfremme

Mange timers stillesiddende aktivitet og/ eller gentagne ensformige bevægelser i løbet af arbejdsdagen kan have seriøse konsekvenser for kroppen og ens helbred. Vores sundhedsfagligt uddannede instruktører står klar til at støtte jer med sundhedsfremme og trivsel på afdelingen. 

Mere end et fitnesscenter

Aktiviteter

Motionsklubben OUH tilbyder også sine medlemmer forskellige eksterne aktiviteter. Disse aktiviteter er ligeledes et tilbud for hele familien, da et medlem hos MOUH har mulighed at tage 3 familiemedlemmer med til disse eksterne aktiviteter. Se mere nedenfor.

svømning

Stort set alle lørdage i vinterhalvåret inviterer MOUH sine medlemmer med i svømmehallen. Vi har svømmehallen for os selv i tidsrummet 17:30-18:30 hver lørdag - på nær i skolernes ferie. Book plads via holdplanen.

Ketjsersport

I vinterhalvåret tilbyder MOUH badminton flere gange om ugen i Bolbro Boblen. I sommerhalvåret har vi en tennisbane flere gange om ugen ved Tennis Club Odense. Reserver en bane via banebooking på hjemmesiden.

Cykling

Det er muligt at låne landevejscykler som medlem af MOUH. Man kan fx låne cyklerne til en enkelt træningstur eller hen over en weekend, hvis man ønsker en længere træningsweekend. Spørge i receptionen ved interesse.

Minigolf

Hver sommer inviterer vi vores medlemmer til minigolf flere gange i løbet af sæsonen, så man får mulighed for at opleve sin egen fremgang. Sæsonen afsluttes med en turnering. Alle medlemmer må medbringe sin familie.

Bowling

I vinterhalvåret arrangerer vi bowling hos Odense Bowlinghal, hvilket garanterer sjov for hele familien. Bowling finder sted næsten hver anden søndag kl. 14:00-15:00 og kan bookes på holdplanen.

Kajak

Traditionen tro har MOUH sit årlige kajakarrangement den anden lørdag i august, hvilket er en fornøjelse hver gang. Få en skøn familiedag til denne årligt tilbagevendende begivenhed.

Afspænding inkluderet

Massage

Med et massagemedlemskab har du adgang til massage udført af professionelle massører. Massøren hjælper dig med at lindre smerter eller bare slappe af. Se nedenunder hvordan du kommer i gang. 

Ansatte

Vi har en separat massageordning for medarbejdere på sygehuset, hvor der oprettes et massage-medlemskab til dette formål. Oprettelse af medlemskabet koster 100 kr. hvorefter massage koster 95 kr. for 25 minutter.

Yderligere

Massagetilbuddet for de studerende, familiemedlemmer samt pensionister som ikke har adgang til massageordningen, men som er almindelige fitnessmedlemmer. På holdplanen findes holdet ”Medlemsmassage” som disse parter kan booke sig på. Dette koster 165 kr. for 25 minutter.

Her finder du massagen

Vi tilbyder massage på OUHs lokationer i Odense og Svendborg. På begge steder vil du finde et skilt med “massage” og siddepladser, hvor vi vil være glade for, at du venter, hvis du ankommer tidligt til din massagetid. Har du booket en massagetid kan denne afmeldes op til et døgn før ved at skrive til info@mouh.dk eller ringe til 61130074.

i Odense

Massage i Odense udføres enten i massagelokalet ved indgang 118, Kløvervænget 12 eller i MOUHs egne lokaler - det står på den tid man bestiller. Medlemsmassagen foregår i MOUHs egne lokaler i klubben.

i svendborg

Massage i Svendborg kan findes ved indgang 27 i bygning 39 i kælderen. Drej til højre hvor der står "Rehabilitering" og forsæt lidt ned af gangen. Massagelokalet findes til venstre side af gangen.

Text for pop up