Forenet for Sundhed

I Motionsklubben OUH har vi vores medlemmer i fokus. Vi står altid klar til at hjælpe og finde den bedste løsning for lige netop dig, så vi sammen kan sikre din sundhed og fysiske velvære.

Et team med fokus på At

sikrer Fyns Sundhedspersonales
sundhed og funktionalitet

Vores medlemmer er rygraden af det fynske sundhedssystem, hvorfor deres sundhed og funktionalitet er i højsæde hos MOUH. Lige siden MOUHs grundlæggelse i 1996 har formålet med foreningen været at bringe hospitalets ansatte sammen i et eksternt miljø, hvor fokus er på den enkeltes fysiske og mentale velvære samt at bidrage til det kollegiale fællesskab. Da der ikke længere kan være tvivl om de positive gevinster, som sport og en aktiv livsstil medfører til den enkeltes såvel som for fællesskabets sundhed, tror vi på at disse mål er vigtigere end nogensinde før. Vores medlemmers arbejde er utrolig vigtig for mange tusinde menneskers sundhed og derfor er det yderst vigtigt med en støttefunktion som kan fremme og bevare alle de ansattes sundhed og (robusthed?). Som klub bærer vi ansvaret i fællesskab uden de begrænsninger som kommercielle centre står over for. Da klubben er styret af sine medlemmer, er alt vi tilbyder noget der skaber værdi for medlemmerne.

Strong statement Emilie MOUH

Augue ornare turpis fusce elit, cursus augue enim varius tristique lectus quis fusce urna habitant gravida pellentesque nec nulla eu nisl quam aenean fames ipsum sed dolor, quisque pharetra, rhoncus turpis viverra turpis orci vel vulputate amet, nisi, nibh facilisi a sagittis, purus imperdiet tortor sit lectus vestibulum diam non quis venenatis accumsan, varius nunc, aenean ultrices risus accumsan nibh consectetur a.

Emilie Berg Nørbæk

Daglig Leder

The MOUH Team

Emilie

Berg Nørbæk

Daglig Leder

Holdinstruktør Stepfitness

Kandidat Idræt og Sundhed

Nikita

Beiskjær

Personlig Træner

Holdinstruktør Stram Op, Cirkeltræning

Kandidat Idræt og Sundhed

Sara

Brinkmann Holdt

Holdinstruktør Stram Op

Receptionist

Bachelor Idræt og Sundhed

Jacob

Brinkmann Holdt

Holdinstruktør Ryghold

Receptionist

Fysioterapeut

Mie

Damsted Jørgensen

Holdinstruktør Ryghold

Massør

Bachelor Idræt og Sundhed

Marianne

Due Milling

Holdinstruktør Boldhold, Pilates, Yoga

Anne Helene

Jacobsen

Holdinstruktør Bike

Andreas

Juul Pedersen

Holdinstruktør Knæhold

Fysioterapistuderende

Marianne

Larsen

Holdinstruktør

Massør

Jonathan

Neess Eldahl

Holdinstruktør Ryghold, Løbehold

Receptionist

Kiropraktorstuderende

Rosa

Sala Burgaya

Holdinstruktør Yoga

Maria

Willemoes Dinsen

Holdinstruktør Yoga

David

Haderup Guldberg

Receptionist

Kiropraktorstuderende

Kasper

Stenvang

Massør

Rasmus

Tønning-Sørensen

Receptionist

Redskabsinstruktør

Tommy

Duy Bui

Rengøringsassistent

Studerende

Maria

Vismark

Rengøringsassistent

Motionsklubben OUH

Klubbens vedtægter

Styrken ved af være en forening er, at vi i fællesskab kan forbedre os løbende og transparent. I vores vedtægter synliggører vi, hvilken mission vi har forpligtet os til, og hvordan vi vil opfylde den. Det er derfor hjørnestenen i en forening og vores vigtigste dokument. Følg linket til venstre for at finde ud af mere om vores foreningsvedtægter.

Vores Bestyrelse

Kenneth

K. Poulsen

Formand

Tel. 28 83 63 29

Rasmus

Tønning-Sørensen

Næstformand

Sebastian

Bruun

Kasserer

 

Jonathan

Neess Eldahl

Bestyrelsesmedlem

Peter

C. Andersen

Bestyrelsesmedlem

Winnie

Kobberrød

Bestyrelsesmedlem

Alex

Hartmann

Bestyrelsesmedlem

Motionsklubben Odense Universitetshospital

Sdr. Boulevard 29, 5000 Odense

+45 61 13 00 74

mouh@mail.dk

Kontakt os

Follow us

Hvor vi er

Du kan finde MOUH i hjertet af hospitalet. Følg gangen fra Indgang Øst indtil du når cafeteriet. Herefter drejer du til venstre og følger gangen men drejer til højre lidt før kiosken – der er et stort MOUH banner der markerer dette sted. Det sidste stykke er tydeligt markeret med MOUH skilte, som du kan følge. Vi velkommer dig i receptionen man-onsdag kl. 9-19, torsdag kl. 9.45-19, fredag kl. 9-12, lørdag kl. 10-13 og søndag kl. 12.30-15.30. Klubben er derudover døgnåben.

Nyhedsbrev

I vores månedlige nyhedsbrev kan du læse seneste nyt for klubben. Nyhedsbrevet indeholder information om kommende begivenheder, konkurrencer m.m. samt en opdatering på hvad der er sket i klubben den sidste måned. Tilmeld dig nyhedsbrevet via linket til højre