Forenet for Sundhed

I Motionsklubben OUH har vi vores medlemmer i fokus. Vi står altid klar til at hjælpe og finde den bedste løsning for lige netop dig, så vi sammen kan sikre din sundhed og fysiske velvære.

Et team med fokus på sundhedsfremme

Vi vil sikre det fynske sundhedspersonales
sundhed og funktionalitet

Vores medlemmer er rygraden af det fynske sundhedssystem, hvorfor deres sundhed og funktionalitet er i højsæde hos MOUH. Foreningens formål har siden 1996 været at bringe hospitalets ansatte sammen i et sundhedsfremmende miljø, hvor fokus er på den enkeltes fysiske og mentale velvære samt at bidrage til det kollegiale fællesskab. Der er ingen tvivl om de positive gevinster, som idræt og en aktiv livsstil har for den enkeltes almene sundhedstilstand. Vores medlemmers arbejde er utrolig vigtig for mange tusinde menneskers sundhed i det daglige. Netop derfor er det yderst vigtigt med en støttefunktion som kan fremme og bevare alle de ansattes sundhed. Som klub båret af foreningstanken bærer vi ansvaret i fællesskab uden de begrænsninger som kommercielle centre står over for. Klubben er således styret af medlemmerne og alle tilbud er rettet mod at dække deres behov og indfri foreningens formål. Med et stadigt stigende pres på sundhedsvæsenet tror vi på, at det er vigtigere end nogensinde med et stærkt medarbejdertilbud, der gennem motion på arbejdspladsen styrker sundheden blandt de ansatte. 

Mere investering i sundhedsfremme

Qua min baggrund er jeg meget bevidst om hvor stor en påvirkning arbejdsdagen kan have på ens helbred. Derfor er jeg stor fortaler for, at en arbejdsplads skal stille midler til sundhedsfremme til rådighed. Af samme grund er jeg dybt passioneret omkring mit arbejde i MOUH og muligheden for at agere støtte og sparringspartner for de mange fantastiske mennesker, som dagligt investerer sig selv i arbejdet med at sikre fynboernes sundhed. Jeg har alle dage kunnet mærke hvordan hele MOUH og mine kollegaer deler denne passion og kan garantere at vi vil forsætte arbejdet med at fremme sundhed og trivsel blandt OUHs sundhedspersonale.

Emilie Berg Nørbæk

Daglig Leder

Her finder du os

Du kan finde MOUH i hjertet af hospitalet. Følg gangen fra Indgang Øst indtil du når cafeteriet. Her drejer du til venstre og går hen mod kiosken. Lige inden du når den drejer du til højre – der er et stort MOUH banner, som markerer dette sted. Det sidste stykke er tydeligt markeret med MOUH skilte, som du kan følge.
Vi byder dig velkommen i receptionen man-onsdag kl. 9-19, torsdag kl. 9.45-19, fredag kl. 9-12, lørdag kl. 10-13 og søndag kl. 12.30-15.30. Klubben er døgnåben, men ubemandet i den øvrige tid.

The MOUH Team

Emilie

Berg Nørbæk

Daglig Leder

Instruktør i Stepfitness

Cand. Idræt og Sundhed

Matilde

Hyttel

Jonas

Nygaard Jørgensen

Receptionist

 

Andreas

Juul Pedersen

Instruktør i Mobilitetstræning, Stram Op

Bachelor Fysioterapeut

Mie

Damsted Jørgensen

Instruktør i Ryghold, Puls/styrke, Cirkeltræning

Bachelor Idræt og Sundhed

Sofie

Væver Olsen

Instruktør i Salsation

Mie

Rye Wæde

Instruktør i Bike

Ph.d studerende, Neurologisk Afd 

Marianne

Due Milling

Instruktør i Boldhold, Pilates, Yoga

 

Rosa

Sala Burgaya

Instruktør i Yoga, Meditation

Jonathan

Neess Eldahl

Instruktør i Ryghold, Cirkeltræning

Receptionist

Karla

Mortensen

Receptionist

Peter

Andersen

Receptionist

Tommy

Bui

Multimedieansvarlig

Rengøringsassistent

Receptionist

Liza

Midskov

Instruktør i Hatha Yoga

Maria

Vismark

Rengøringsassistent

Receptionist

IMG_0035

Timmy

Bui

Rengøringsassistent

Anne-Helene-Jacobsen

Anne

Helene Jacobsen

Instruktør i Bike

Læge, Neurologisk Afd

Sara

Brinkmann

Instruktør i Stram Op, Ryghold

Bachelor Idræt og Sundhed

Mathias

Wagner Knudsen

Martin

Larsen Fast

Instruktør i Yoga, Puls/styrke

Motionsklubben OUH

Styrken ved af være en forening er, at vi i fællesskab kan forbedre os løbende og transparent. I vores vedtægter synliggører vi, hvilken mission vi har forpligtet os til og hvorledes vi vil opfylde den. Det er derfor hjørnestenen i vores forening og det vigtigste dokument i klubben. Følg linket for at finde ud af mere om vores foreningsvedtægter og vores årsregnskab.

Klubbens vedtægter

Klubbens årsregnskab

Bestyrelse

Louis Domino, Esben Eller, Palle Käehne, Peter Andersen, Martin Søndergaard, Andreas Juul Pedersen, Winnie Kobberød

Motionsklubben Odense Universitetshospital

Sdr. Boulevard 29, 5000 Odense

+45 61 13 00 74

info@mouh.dk 

Kontakt os

Follow us

Nyhedsbrev

I vores månedlige nyhedsbrev kan du læse seneste nyt fra klubben. Nyhedsbrevet indeholder information om kommende begivenheder, konkurrencer m.m. samt en opdatering på, hvad der er sket i klubben i den forgangne måned.
Tilmeld dig nyhedsbrevet via linket til højre

Text for pop up