Forenet for Sundhed

I Motionsklubben OUH har vi vores medlemmer i fokus. Vi står altid klar til at hjælpe og finde den bedste løsning for lige netop dig, så vi sammen kan sikre din sundhed og fysiske velvære.

Et team med fokus på At

sikre det Fynske Sundhedspersonales
sundhed og funktionalitet

Vores medlemmer er rygraden af det fynske sundhedssystem, hvorfor deres sundhed og funktionalitet er i højsæde hos MOUH. Foreningens formål har siden 1996 været at bringe hospitalets ansatte sammen i et sundhedsfremmende miljø, hvor fokus er på den enkeltes fysiske og mentale velvære samt at bidrage til det kollegiale fællesskab. Der er ingen tvivl om de positive gevinster, som idræt og en aktiv livsstil har for den enkeltes almene sundhedstilstand. Vores medlemmers arbejde er utrolig vigtig for mange tusinde menneskers sundhed i det daglige. Netop derfor er det yderst vigtigt med en støttefunktion som kan fremme og bevare alle de ansattes sundhed. Som klub båret af foreningstanken bærer vi ansvaret i fællesskab uden de begrænsninger som kommercielle centre står over for. Klubben er således styret af medlemmerne og alle tilbud er rettet mod at dække deres behov og indfri foreningens formål. Med et stadigt stigende pres på sundhedsvæsenet tror vi på, at det er vigtigere end nogensinde med et stærkt medarbejdertilbud, der gennem motion på arbejdspladsen styrker sundheden blandt de ansatte. 

Mere investering i sundhedsfremme

Qua min baggrund er jeg meget bevidst om hvor stor en påvirkning arbejdsdagen kan have på ens helbred. Derfor er jeg stor fortaler for, at en arbejdsplads skal stille midler til sundhedsfremme til rådighed. Af samme grund er jeg dybt passioneret omkring mit arbejde i MOUH og muligheden for at agere støtte og sparringspartner for de mange fantastiske mennesker, som dagligt investerer sig selv i arbejdet med at sikre fynboernes sundhed. Jeg har alle dage kunnet mærke hvordan hele MOUH og mine kollegaer deler denne passion og kan garantere at vi vil forsætte arbejdet med at fremme sundhed og trivsel blandt OUHs sundhedspersonale.

Emilie Berg Nørbæk

Daglig Leder

The MOUH Team

Emilie

Berg Nørbæk

Daglig Leder

Holdinstruktør Stepfitness

Kandidat Idræt og Sundhed

Nikita

Beiskjær

Personlig Træner

Holdinstruktør Stram Op, Cirkeltræning

Kandidat Idræt og Sundhed

Sara

Brinkmann Holdt

Holdinstruktør Stram Op

Receptionist

Bachelor Idræt og Sundhed

Jacob

Brinkmann Holdt

Holdinstruktør Ryghold

Receptionist

Fysioterapeut

Mie

Damsted Jørgensen

Holdinstruktør Ryghold

Massør

Bachelor Idræt og Sundhed

Marianne

Due Milling

Holdinstruktør Boldhold, Pilates, Yoga

Anne Helene

Jacobsen

Holdinstruktør Bike

Andreas

Juul Pedersen

Holdinstruktør Knæhold

Fysioterapistuderende

Marianne

Larsen

Holdinstruktør

Massør

Jonathan

Neess Eldahl

Holdinstruktør Ryghold, Løbehold

Receptionist

Kiropraktorstuderende

Rosa

Sala Burgaya

Holdinstruktør Yoga

Maria

Willemoes Dinsen

Holdinstruktør Yoga

David

Haderup Guldberg

Receptionist

Kiropraktorstuderende

Kasper

Stenvang

Massør

Rasmus

Tønning-Sørensen

Receptionist

Redskabsinstruktør

Tommy

Duy Bui

Rengøringsassistent

Studerende

Maria

Vismark

Rengøringsassistent

Motionsklubben OUH

Styrken ved af være en forening er, at vi i fællesskab kan forbedre os løbende og transparent. I vores vedtægter synliggører vi, hvilken mission vi har forpligtet os til og hvorledes vi vil opfylde den. Det er derfor hjørnestenen i vores forening og det vigtigste dokument i klubben. Følg linket for at finde ud af mere om vores foreningsvedtægter og vores årsregnskab.

Klubbens vedtægter

Klubbens årsregnskab

Vores Bestyrelse

Rasmus

Tønning-Sørensen

Formand

Esben

Eller

Næstformand

Sebastian

Bruun

Kasserer

 

Peter

C. Andersen

Bestyrelsesmedlem

Louis

Domino

Bestyrelsesmedlem

Jonathan

Neess Eldahl

Bestyrelsesmedlem

Winnie

Kobberrød

Bestyrelsesmedlem

Motionsklubben Odense Universitetshospital

Sdr. Boulevard 29, 5000 Odense

+45 61 13 00 74

info@mouh.dk 

Kontakt os

Follow us

Her finder du os

Du kan finde MOUH i hjertet af hospitalet. Følg gangen fra Indgang Øst indtil du når cafeteriet. Her drejer du til venstre og går hen mod kiosken. Lige inden du når den drejer du til højre – der er et stort MOUH banner, som markerer dette sted. Det sidste stykke er tydeligt markeret med MOUH skilte, som du kan følge.
Vi byder dig velkommen i receptionen man-onsdag kl. 9-19, torsdag kl. 9.45-19, fredag kl. 9-12, lørdag kl. 10-13 og søndag kl. 12.30-15.30. Klubben er døgnåben, men ubemandet i den øvrige tid.

Nyhedsbrev

I vores månedlige nyhedsbrev kan du læse seneste nyt fra klubben. Nyhedsbrevet indeholder information om kommende begivenheder, konkurrencer m.m. samt en opdatering på, hvad der er sket i klubben i den forgangne måned.
Tilmeld dig nyhedsbrevet via linket til højre

Text for pop up