Personlig Træning

Er din almindelige træning gået i stå? Ønsker du at træne op til noget specifikt og mangler faglig støtte? Eller har du brug for et skub med at komme i gang med en sundere livsstil? Så kan et forløb med en personlig træner være vejen frem for dig!

Alle forløb indledes med en gratis og uforpligtende samtale, hvor vi sammen finder ud af hvordan det bedste forløb ser ud for dig. Kontakt os for at høre mere.

NB. Formen på højre side er drilsk i vores system. Såfremt der går længe inden man få svar, kan man henvende sig til matilde.hyttel98@gmail.com med emnefeltet “Personlig Træning”

træning specifikt tilpasset dig

Uanset hvad dine forudsætninger og præferencer er, er mit ønske som personlig træner at støtte og motivere dig i kampen om at komme tættere på dine mål. Vi er alle meget forskellige, og når alt kommer til alt, så er den mest effektive træning dén som man får lavet! Derfor er det for mig meget vigtigt at vi sammen finder frem til, hvad der fungerer for lige netop dig og finder ud af hvad du synes er sjovt og holdbart

en til en forløb

Et individuelt træningsforløb hvor DU, dine behov og mål er i fokus. Jeg vil hele vejen igennem dit forløb sørge for at støtte, inspirere og motivere dig. Mit ønske er, at du fremadrettet kan stå på egne ben, og ikke længere farer vild i sundhedsjunglens mekka. Kostvejledning er inkluderet.

par-træning

Træning i makker-par er en god mulighed for jer som finder inspiration og motivation i at træne sammen. I kan fx være to venner eller et kærestepar, det er op til jer! Vi arbejder efter individuelle mål hvor jeg vil sørge for at støtte, motivere og udfordre jer begge.

Træn med Matilde

I mine træningsforløb har jeg fokus på faglighed og korrekt teknik i bevægelser, hvorfor det altid vil være min første prioritet at fundamentet er stabilt inden vi bevæger os fremad – på den måde kan vi sikre os, at vi bliver ved med at være funktionsdygtige og undgår skader. Samtidigt er det også meget vigtigt for mig, at der er fokus på balancen i hverdagen – der skal være plads til at have det sjovt, til et stykke kage, en træningsfri ferie, men også plads til at udfordre sig selv og lære noget nyt!

Text for pop up